torsdag, januari 29, 2009

Inget är som förr i tiden

Jag minns en tid då vi var ett "gäng" här på Rullstensgatan 178. Då visste man vad alla hade för sig varje helg, för då var vi tillsammans. Vi avnjöt en utsökt middag, ofta var vi runt 11 pers runt bordet, Tibbe T o Mp hade bakat bröd o lagat tre rätters...aa det var tider det.. det var skratt och glädje... det var fiesta!!!!
Jens var alltid där..o Karlsson dök upp en sväng då å då. Myran gästade ofta och flyttade tillslut hit, sedan dess har hon alltid funnits vid vår sida...
En mörk o kall dag flyttade Mp ifrån oss, vi blev skärrade, Myran slet sitt hår i förtvivelse o försökte förgäves komma på något smart o säga så att Mp skulle ändra sig, men stod tillslut ändå där, som sista kvinna, och vinkade av Mp vid parkeringen. Förlåt för att du fick ta smällen själv Myran, du ska veta att du gjorde det bra. Mp är lycklig i sitt nya hus, konstigt nog.
Hany kom in i vårt liv med en sprutdlande pratglädje o förgyllde många kvällar..det tackar jag för. Å tack till er alla som inte nämns vid namn, men som var där och gjorde festen till en fest.
Jag inser nu mer o mer att denna tid får vi aldrig tillbaka. Det var den bästa tiden i mitt liv. Nu återstår bara minnen..

Hany tackade för sig och flyttade till kollektiv. Snart flyttar Myran och Karlsson ifrån oss.. Inget är som vanligt här på Rullstensgatan 178.

1 kommentar:

Anonym sa...

Word Åsa! Nej.. det kliar bara i ögat!